Cikkek

Intelligens otthon kialakítása 2. rész

Az első rész folytatása. A megoldás előnyei az alábbiakban foglalhatók össze.

Tags: 

Intelligens otthon kialakítása 1. rész

Előző cikkünkben (Villanyszerelők Lapja, 2011/6.) Jobbágy Péter villanyszerelő kolléga ismertette, hogy miként kezdett el foglalkozni az intelligens házak kivitelezésével, illetve összegyűjtötte az intelligens házak kivitelezésének nehézségeit, buktatóit. A publikáció célja az volt, hogy példát mutassunk a tevékenységi profil bővítésének lehetőségeire, a szűkülő piaci adottságok ellentételezésére.
 
Tags: 

Villanyszerelés az intelligens otthon tükrében 2. rész

Az első rész folyatatása. Mindenesetre szembetűnő az, hogy a megrendelőket is erősen foglalkoztatja a kérdéskör ? különböző szinteken. Persze akad olyan eset, megoldás is, amikor rendelkezésre áll a ?személyzet? és csak a ?Mozdulj, kapcsold be a televíziót!? vezényszót kell kiadni a távvezérlés biztosításához.

Tags: 

Villanyszerelés az intelligens otthon tükrében 1. rész

Tanulságos történetek rovatunkban ez alkalommal egy olyan villanyszerelő tapasztalatait, gondolatait mutatjuk be, aki az elmúlt időszakban önálló lépéseket tett a piacon egyre markánsabb igényként jelentkező intelligens megoldások elsajátítása, telepítése, illetve fejlesztése felé. Jobbágy Péter története egyfajta helyzetértékelésként, megoldási kísérletként értelmezhető az épületvillamossági kivitelezés kritikus periódusában.

Tags: