Kapcsolat

Amennyiben Ön intelligens ház vagy épületautomatizálás iránt érdeklődik, akkor jó helyen jár.  Cégünk generál villamos épületautomatikai kivételezéssel foglalkozik. Átfogó megoldást kínálunk az épületvezérlési és felügyeleti feladatokra. Levesszük az utána járás, ötlet és eszköz  keresési munkát a válláról, sok éves tapasztalatainkkal segítünk, hogy Ön a megálmodott rendszert megkapja.
 
Ha nem akar szakemberek után rohangálni és győzködni, hogy bizony azt meg lehet valósítani, a különböző szakágakkal folyamatosan egyeztetni, hogy a rendszer biztosan működjön, akkor bízzon meg bennünket az épületautomatikai rendszer kivitelezésével.
Egy intelligens épület kivitelezése megköveteli, hogy az összes szakterület megkeresése előtt egyeztessen cégünkkel a műszaki tartalomról, mert ezek a döntések befolyásolják a többi részterület kivitelezését is. 
 
A teljes villamos szakterület lefedésére képesek vagyunk a tervezéstől a kivitelezésig, felelős műszaki vezetéssel (e-napló vezetéssel). Többféle rendszert kipróbáltunk és megtapasztaltunk előnyeit és hátrányait. Minden esetben a gyakorlatias megoldásokra törekszünk, kerüljük a felesleges eszközök és szolgáltatások beépítését. Rendszer független telepítők vagyunk, nem köteleztük el magunkat egyetlen gyártó termékei mellett.  Így minden esetben az adott feladathoz a legjobb ár érték arányban választjuk a megfelelő rendszert.
 

 

Kapcsolat