Előre gyártott vezérlőszekrények

Az épületek vezérlő, épületautomatika rendszereinek elkészítése összetett feladat, komplex szaktudást igényel. Sok kivitelező nem jártas a szakterületen, így ha ilyen munkát kap, akkor próbálja azt úgy alakítani, hogy valamilyen kész megoldást tudjon az ügyfele részére szállítani.
 
Egyre nagyobb igény mutatkozik az ügyfelek részéről, világítás, árnyékolás, fűtés vezérlés kialakítására, távfelügyeletére.
 
Cégünk egy kész megoldást kínál azon szakemberek részére, akik nem akarnak, vagy nem tudnak elmélyedni a részletekben, de szeretnének ügyfeleik részére minőségi szolgáltatásokat biztosítani.
 
Előre egyeztetett tartalommal vállaljuk épületvezérlő szekrények gyártását. A megrendelő szakembernek a kész vezérlőszekrényt csak be kell üzemelni. Mi összeállítjuk, programozzuk és a szükséges szolgáltatásokat beépítjük.
 
Akár egyedi akár típus vezérlőszekrényt el tudjuk készíteni. Segítünk a vezérlő eszközök kiválasztásában, a rendszerek integrációjában, különböző hálózatok, busz rendszerek illesztésében.
 
Cégünk oktatást is tart villamos kivitelezők részére ahol megtanulhatják, hogy egy épületvezérlő rendszert miként kell kialakítani, annak milyen sajátosságai vannak.
 
Ha ügyfeleinek szeretne kész megoldásokat szállítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi levesszük a válláról a feladat nagy részét, és műszaki háttértámogatást biztosítunk a project kivitelezéséhez.