iRoom iPad dokkoló

A lakásvezérlő rendszerek felhasználói felülete legegyszerűbb módon egy táblagépen keresztül érhető el, mondjuk egy iPad-on. Mindig problámát jelentett a megbízható fali iPad tartó ami még tölti is az eszközt. 

Az iRoom Hungary által forgalmazott iPad dokkoló az első a világon, amely motorikusan csatlakoztatja az iPad-et és biztosítja a könnyű csatlakoztatást.

A dokkoló rendelhető felső kategóriás alumíniumból, illetve luxus minőséget garantáló üvegből is.

Az iRoom iDock egy elegáns megoldás a fali csatlakoztatásra és az otthoni intelligens épületvezérlésre magánlakások, szállodák, éttermek, tárgyalóhelyiségek, üzlethelyiségek, irodák, kórházak, jachtok, és még sok más hely részére.

A dokkoló tartalmaz egy szabadalmaztatott motorikusan vezérelt dokkoló rendszert, mely az iPad biztonságos tárolása mellett könnyed nyitást és zárást biztosít. Mihelyt az iPad csatlakoztatva van, azonnal biztosíthatja a teljes épületvezérlést és közben tölti a készüléket.

Az iDock különböző biztonsági zárrendszerrel is rendelhető: Keycard, Touchcode rendszerek, melyek védik az iPad illetéktelen személyek által történő könnyű eltávolítását.

A dokkoló jellemzői:

Motorikus dokkolás és kiadás

Esztétikus látványt nyújt az iDock, amikor az iPad benne van, de akkor is, amikor kényelmesen hátradőlve a fotelben használod az iPad-ed; mindenképpen élvezni fogod a gyönyörű letisztult formát. 

Folyamatos töltés és biztonságos tárolás

Amikor kiveszed a dokkolóból az iPad-et, mindig tudod, hogy útra kész, teljesen fel van töltve. Mihelyt visszateszed az iDock-ba, azonnal töltődik és akár vezérelni is tudod vele a hang- és videó eszközeidet vagy az intelligens házrendszered.

 Különböző beépítési lehetőségek

Szinte bárhova elhelyezheted, álló és fekvő kivitelének köszönhetően illik minden helyre. Valamennyi modell kompatibilis az összes iPad generációval.

"intelligens Technológia" minden formában

Csatlakoztatási állapot visszajelzés, automatikus zárás, automatikus nyitás áramkimaradás esetén is - az iDock-ban minden megtalálható. A változtatható beállításoknak köszönhetően minden funkció teljesen személyre szabható.

Éljük át a zenegép varázsát

A beépített hangcsatlakozóknak köszönhetően lehetőség van bármilyen hangrendszerhez csatlakozni és az iPad-et használni zeneforrásnak. Válaszd ki dalokat és játszd le az iPad-en keresztül, mint a régi zenegépek modern változatán.

Formáld az igényeid szerint

Ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a dokkoló az iPad-hez, a megszokott zongoralakk fekete és fehér színekben érhető el. A luxus kivitelű szálcsiszolt alumínium és az üveg kivitel is elérhető, hogy a legigényesebb tervezési igényeknek is megfeleljen.

 

A tér tökéletességének megőrzése

Az alkalmazások folyamatos fejlesztése miatt egyre sokoldalúbbak az iPad-ek és csak egyetlen kirakódarab hiányzott idáig: hogyan lehet az elektronikát összekötni a világunkkal? - Az iDock a tökéletes megoldás!

Ha felkettük érdeklődését keressen bátran az elérhetőségeink egyikén. Vállaljuk a dokkoló beszerelését is!