Rólunk

A kezdet

 

Cégünk alapításának ötlete két szakember találkozása ihlette. Egy erős és egy gyengeáramú szakember, aki a maga területén nagy tapasztalatra tett szert az évek folyamán, és most egyesített erővel kimagasló szaktudással épületek teljes villamos kivitelezésébe fogott.

 

Kezdetben két különálló cég működött együtt hogy teljes villamos generál kivitelezést tudjon vállalni, de ez kényelmetlen volt így, 2014-ben a vállalkozások egyesültek és megalapítottuk a Szinusz Épületautomatika Kft. Az évek folyamán magánszemélyek és közületeknél a legkülönb félébb villamos rendszereket telepítettük és nagy gyakorlatot szereztünk a villamos kivitelezés teljes spektrumában.

 

Az elsők között kezdtünk foglalkozni épületautomatika, épületfelügyelet, intelligens házak kivitelezésébe. Nagyon sok rendszert kipróbáltunk, amikből válogattuk ki a telepítésre ajánlott eszközöket. Cégünk rendszer független telepítő cég aki nem egy termék mellet áll ki hanem minden esetben a megrendelő igényeit figyelembe tartva a legjobb megoldást keressük a kezdeti célok eléréséhez. Képesek vagyunk egy épület teljes villamos generál kivitelezésére műszaki vezetéssel, ami tartalmazza az erős és a gyengeáramú rendszerek kiépítését és programozását. Kulcsrakész megoldásokat tudunk szállítani a tervezéstől a kivitelezésig.

 

 

Célunk

Szeretnénk a villamos szakembereket valamint megrendelőinket minden esetben maradéktalanul kiszolgálni. Célkitűzéseink között szerepel az épületautomatika népszerűsítése Magyarországon. Szeretnénk megismertetni Önöket olyan megoldásokkal, amelyek a mai felgyorsult világ kihívásainak teljes mértékben megfelelnek, mindamellett minden tekintetben kényelmessé teszik a mindennapokat.

 

A cég vezetés