Hírek, Események

Construma 2015

Construma 2015

Cégünk Április 15-19 között a CONSTRUMA építőipari szakkiállításon kiállítóként vett részt. A Szinusz Épületautomatika Kft. az A pavilon 104/C standján állított ki gyártói támogatás mellett. Standunkon megtekinthető volt a Tecomat Foxtrot és Control4 épületfelügyeleti rendszer, amit működés közben ki is próbálhattak a látogatók. Ezúton szeretnénk megköszönni a rengeteg érdeklődést és azokat a dicsérő szavakat amiket a helyszínen kaptunk a beruházóktól, érdeklődőktől és a építkezés előtt állóktól.

Amper kiállítás Brnoban

TECO a.s. Amper kiállításon

2015. március 26-án Brnoban jártunka az Amper kiállításon. Ez a kiállítás a TECO a.s. cég egyik legfontosabb kiállítása. Megnézhettük a fejlesztéseket és nemsokára megjelenő új termékeket. A kiállításon megdöbbentő volt, hogy a cseh villamos ipar milyen szerteágazó és milyen jó termékeket állít elő. Jó volt látni hogy milyen széles termékpaletta áll rendelkezésre az épületautomatika rendszerek kivitelezésére.

Tecomat Foxtrot és Mosaic alapoktatás

Mosaic oktatás

2015. március 25-én sikeresen megtartottuk első egy napos Tecomat Foxtrot és Mosaic alapoktatásunkat. Délelőtt bemutatásra került a Foxtrot eszközcsalád és annak sajátosságai, illetve az épületvezérlő rendszerek kiépítésének lehetőségei. Délután a MOSAIC fejlesztő környezet került bemutatásra és a jelenlévők gyakorlatban is elsajátíthatták a rendszer programozását. Gyakorlati példákon keresztül mindenki hasznos tudásra tett szert.

Tags: 

MOSAIC oktatás Kolinban

Mosaic oktatás

2015. március 2-a és 6-a között cégünk részt vett a TECO a.s. által tartott haladó MOSAIC programozó tanfolyamon, ahol eddig megszerzett programozói tudásunkat tovább tudtuk mélyíteni. Még több ismeretet szereztünk a MOSAIC fejlesztői környezet használatából illetve a Foxtrot és TC700 PLC család sajátosságaiból. 

 

2014-es évzáró

A cégünk megtartotta az első évértékelő, évzáró összejövetelét. Éppen erre a napra esett a cég alapításának 9. hónapfordulója. Köszönjük mindenki munkáját, akik tevékenyen hozzájárultak cégünk eredményes működéséhez. Köszönjük megrendelőink bizalmát üzleti partnereink pontos és gyors munkáját. Ezúton szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Újévet Kívánni!

Pelikán Sándor

Hangos tárlatvezető rendszer átadása

Hosszú munkálatok után, 2014. november 11-én átadásra került Szolnokon a Damjanich János Múzeumban az állandó kiállítás 10 terme. Pályázati forrásokból sikerült a termeket felújítani és egy Magyarországon is egyedülálló hangos tárlatvezető rendszert kiépíteni. A termenként fali nyomógombról indítható a helységek hanganyagai több helyen ki van egészítve DMX robotlámpákkal és projektoros vetítésekkel.

Gyárlátogatás a TECO-nál

Üzleti látogatást tettünk a TECOMAT gyárban, ahol megtekintettük a gyártósort, és a legújabb fejlesztéseket is. Saját szemünkkel győződhettünk meg hogy, milyen magas színvonalon és minőséggel készülnek a PLC-k és annak bővítő egységei. A gyár Cseh ország Kolin városában található. A TECOMAT cég a volt TESLA cég utó vállalata.

Belsőépítész konferencia

A Horányi Lámpacenter Kft fontosnak tartja, hogy folyamatosan friss információkkal lássa el törzsvásárlóit és kiemelt partnereit, úgy mint a belső építészeket és a lakberendezőket. Ebből a célból a szegedi üzletükben előadást és tájékoztatót tartottak. Cégünk felkérést kapott, hogy ezen a rendezvényen tartsunk előadást azoknak a szakembereknek, akik elsődlegesen találkoznak a megrendelővel és annak az igényeivel. Az épület-automatikáról, vezérlésről, felügyeletről egyre nagyobb számban érdeklődnek az emberek.

A kezdet

Cégünk 2014 márciusában megkezdte működését. Két már több éve jól működő vállalkozás forott össze, hogy megrendelőinek egy kézből tudjon szállítani épületautomatikai megoldásokat. Így a teljes villamos terület lefedésére képes a cégünk. Célkitűzéseink között szerepel az épületautomatika népszerűsítése Magyarosrzágon. Szeretnénk hogy a villamos szakembereket és megrendelőinket minden esetben maradéktalanul ki tudjuk szolgálni.

Pelikán Sándor